szechenyi plusz

MFP logo PANTONE

top projekt

Óvoda
Humánreaktor

infoblokk pageEFOP-1.5.3-16-2017-00100

Partnereink

Nyugat-Mecseki TIT nymtit

Rafz

rafz

generali

Óvodai beíratás

beiratas

Kedves LEENDŐ HETVEHELYI ÓVODAI SZÜLŐK! A kihirdetett beiratkozási rendet sajnos a járvány felülírta. 2020.március 27-én jelent meg egy EMMI határozat és kaptunk egy tájékoztatót is mellé.

Itt Hetvehelyen, az Oktatási Hivatal által megküldött névsor alapján minden augusztus 31-ig 3. életévét betöltött gyermeket automatikusan felveszünk legkésőbb 2020.április 21-ig!

A felvételről levélben értesítjük ki a szülőket. A hivatalos iratok bemutatását (anyakönyvi kivonat, TAJ kártya, Lakcímkártya, gyermekvédelmi, HH, HHH határozat, Szakértői vélemények) és a felvételi kérelem aláírását az első igénybevételi napon kell megtenni.

Azok a szülők, akinek a gyermeke nem tölti be a 3. életévét augusztus 31-ig, de a 2,5 életévét betöltötte, szintén felvehető óvodánkba.

Arra kérek minden ilyen jelentkezőt, mivel az ő adataikat nem kapjuk meg, hogy számomra privát üzenetben vagy, a 06/30/662-49-63-as telefonszámon 2020.április 21-ig jelezzék, ha felvételt igényelnek. Ezzel együtt adják meg a következő adatokat privátban, telefonon vagy SMS-ben: gyermek neve, születési helye, ideje, lakcíme, tartózkodási helye, Anyja, Apja neve, gyermek TAJ száma, egy elérhető telefonszám.

Köszönettel:

Scherdán Zoltánné

Óvodavezető